Ontdek ons aanbod!

Expertise in jouw welzijn!

Het salon is uitgerust met professionele en kwalitatieve apparatuur waarvoor de nodige certificaten en diploma's behaald zijn. Jouw ervaring staat op de eerste plaats bij Zoë Beauty!

HIFU SMAS Lifting


HIFU SMAS Lifting behandelingen stimuleren natuurlijke collageenaanmaak diep in de huid, wat leidt tot versteviging en verbetering. Je ziet meteen een licht effect, maar het optimale resultaat ontwikkelt zich geleidelijk na 2 à 3 maanden en blijft langdurig behouden.

Laser ontharing


Laat het gedoe van herhaaldelijk ontharen achter je! Kies voor blijvende ontharing en geniet van langdurig comfort. Dankzij geavanceerde technologieën zal ongewenst haar na slechts enkele sessies permanent verdwijnen.

Algemene gelaatsverzorging


Je huidtype en individuele behoeften worden zorgvuldig geëvalueerd. Met een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en geavanceerde apparatuur zal je huid stralen en sneller herstellen. Hierdoor voorkom je tekenen van huidveroudering. Dankzij de juiste nazorg blijf je altijd stralen!

Ontharing


Waxen verwijdert de volledige haarwortel, wat resulteert in langzamere haargroei en dunner haar dat minder snel terugkomt. Bovendien helpt het om huiduitslag te voorkomen en laat het je huid zachter aanvoelen.

Behandeling haarverlies


Door middel van ons uitgebreide behandelingsprogramma stimuleren we haargroei op basis van jouw specifieke behoeften. Het traject begint met een gepersonaliseerde thuisbehandeling, die je ontvangt na een inleidend consult. Vervolgens maken we gebruik van mesotherapie om de haargroei te bevorderen

Kleuring


Laat je wimpers of wenkbrauwen inkleuren, zodat je niet meer elke ochtend voor de spiegel hoeft te staan om ze te kleuren of mascara aan te brengen. Je hebt volledige controle over de kleurkeuze en intensiteit.


Het effect blijft tot ongeveer 1-2 weken na de kleuring

Wimperlifting


Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het verwijderen van mascara of zwarte kringen na een lange dag. Dankzij de krulling lijken je wimpers langer en voller, en de kleuring geeft ze een diepzwart effect, waardoor mascara overbodig wordt.


Het effect blijft tot ongeveer 6 weken na de behandeling

Wenkbrauwlaminatie


Met wenkbrauwlaminatie geniet je altijd van prachtig gestylde wenkbrauwen, zonder je zorgen te maken over ontembare haartjes, weerbarstigheid of een rommelige uitstraling. De toevoeging van kleur laat je wenkbrauwen op elk moment van de dag stralen.


Het effect blijft tot ongeveer 6 weken na de behandeling

Hotstone massage - Dames


Ervaar pure ontspanning met onze hot stone massage. Laat de warmte van de stenen stress en spanning wegnemen, zodat je volledig kunt genieten zonder je zorgen te maken over vermoeidheid of gespannen spieren. Een moment van ultieme verwennerij en rust