• Gsm 0496357175

Aanbieden van breed gamma van producten die een oplossing kunnen bieden voor elk probleem

  

 

Professionele gezichtverzorging voor iedere huidtype ( gratis huidanalyse ter waarde € 20 )
Zoe Beauty biedt u een totaalconcept van exclusieve producten in combinatie met resultaatgerichte apparatuur en ontspannende behandelingen.
 
Maak een afspraak

 

MICRONEEDLING ( dermapen) huidregeneratie door stimulatie


De volgende resultaten kunnen bereikt worden met een effectieve toepassing van microneedling (Dermapen)


- huidverjonging

- huidversteviging

- verfijnen van grote porien

- verbeteren van huidtextuur ( bvb .acne littekens, pigmentvlekken).


De Dermapen is een apparaat met kleine vibrerende naaldjes die het bindweefsel prikkelen.


In Schoonheidsinstituut ZOE BEAUTY u kunt kiezen tussen de naald cartridge nano naalden totaal pijnvrij en naald cartridge micronaaldjes.


 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat slecht 0,3 % van de actieve werkstoffen in cosmetische producten daadwerkelijk in de huid dringt. de overige 99,7 % heeft slecht oppervlakkige werking. Microneedling verhoogt de penetratie van actieve werkstoffen naar 60%.

 

LED -LICHTTHERAPIE GEZICHTSMASKER


-Huidverbetering

-Verbeterde opname van producten

-De vochtbalans verbeteren

-Voedt de epidermale cellen van de huid en dieper liggende 

epidermale cellen

-Couperose en pigmentvlekken verzachten

-Porién verkleinen

-Acne geneest snel en wordt onder controle gebracht

De elasticiteit van de huidstructuur verbeteren....

 

HYDRO - DERMABRASIE


Hydro - dermabrasie is een comfortabele pijnloze behandeling met mooie resultaten. De huid ziet er na behandeling weer fris en gezond uit.


 Hydro-dermabrasie wordt aangeraden voor algemene huid verbeterende en verjongende huidbehandelingen, aanbevolen bij een breed scala aan huidproblemen : acne, vergrote porién droge hid, doffe huid .

 

OXYGEN THERAPIE 


Oxygen therapie of zuurstofbehandeling (O2) voor de huid is de nieuwste trend op het gebied van rimpels bestrijding. 

Met een soort druk-injectie wordt zuurstof onder druk op de huid gespoten.

 Aangeraden de kuur 6 weken 1 keer per week.

 

MESOTHERAPIE ZONDER NAALDEN.


 Dit is een pijnloze en veilige manier om actieve werkstoffen zoals het huideigen hyaluronzuur in de diepere huidlagen te brengen. 


Door het elektroporatie systeem worden celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt. Daardoor kunnen de actieve werkstoffen eenvoudig rechtstreeks tot in de celkernen opgenomen worden.


 De stofwisselingsprocessen worden hierdoor verbeterd en de bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd .De huid voelt steviger en soepeler aan.


De huid gaat er jonger uitzien en krijgt een mooie gezonde uitstraling.

 

RADIOFREQUENTIE - RF


RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid  diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.


Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté.  Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

 

 

ULTRASONE THERAPIE

Met deze pijnloze methode  kunnen zonder enige huidirritatie werkstoffen dieper in de huid gebracht worden, die tot een opzienbarend resultaat leiden waaronder het bestrijden van rimpelvorming en cellulitus door versteviging van de huid.
Door deze micromassage en insluismethode met dieptewerking aan de hand van ultrasoontechniek wordt de doorbloeding bevordert, de lympfedrainage verbetert, activeert de stofwisseling en zorgt door collageen-vernieuwing voor een versterking van het bindweefsel.